Udvidet produktgaranti

Ascendic Aps tilbyder udvidet produktgaranti på enkelt produkter.

Produktgarantien dækker kun køberen og kun privatpersoner.

Nedenfor ses fordelene:

  • Udvidet garanti

Ascendic ApS udvider reklamationsretten på 2 år til også at have udvidet produktgaranti mellem år 2 og år 3. Ascendic ApS er forpligtet til at give kunden et nyt produkt eller reparere det nuværende, såfremt produktet ikke virker korrekt. Dette gælder kun så længe, at produktet er blevet brugt korrekt under de anviste anbefalinger.

Hvis Ascendic ApS ikke længere har mulighed for at sende et nyt tilsvarende produkt, så skal Ascendic ApS tilbyde pengene retur eller give afslag i købesum, såfremt produktet ikke kan repareres, og skaden er sket inden for de første 2 år. Pengene vil i så tilfælde sendes retur til den konto, som er tilknyttet det kort, der blev brugt ved købet. Ascendic ApS er ikke forpligtet til at sende pengene retur, hvis Ascendic ApS kan sørge for, at kunden har et brugbart produkt. 

Hvis skaden derimod sker mellem 2. og 3. år, så skal Ascendic ApS i første omgang forsøge at reparere produktet. Hvis produktet ikke kan repareres, så skal Ascendic ApS give kunden et gavekort svarende til købsprisen eller give et nyt tilsvarende produkt. Gavekortet har en gyldighed på 5 år og kan ikke indløses til kontanter. Ascendic ApS kan gøre krav på at få sendt produktet retur, inden gavekort udstedes.

 

 

  • Din fortrydelsesret på produktet forlænges fra 14 dage til 365 dage.

Det fulde beløb returneres (inkl. Prisen for udvidet produktgaranti), hvis der gøres brug af fortrydelsesretten inden for 14 dage. Ascendic ApS dækker ikke omkostningerne forbundet med returneringen. Dvs. kunden skal selv betale for returneringsfragtomkostningerne eller på anden vis selv sørge for, at produktet returneres hos Ascendic ApS. Hvis fortrydelsesretten bliver brugt mellem dag 14 og dag 365 returneres kun produktets pris – og således ikke prisen for udvidet produktgaranti. Fortrydelsesretten gælder kun, så længe produktet er i originalemballage. Ved returnering skal produktet være i ubrugt stand. Kunden betaler også returneringsomkostningerne ved returnering mellem dag 14 og dag 365.