Fragt/Levering

Ascendic ApS tilbyder fri fragt på alle produkter! Leveringstiden er 1-4 hverdage. Nogle produkter leveres til døren for både lejligheder og huse, mens andre produkter leveres til døren for huse og opgange for lejligheder. Dette er afhængigt af vægten på det enkelte produkt.

Vi kan i enkelte tilfælde få Postnord til at levere vores tungere produkter op ad trapper i lejligheder og levere disse til kundens hoveddør. Her skal følgende være opfyldt:

1. Trappegangsbredden må ikke være under 1 meter bred samt trappetrinene må ikke være over 40 cm høje

2. Der må max være 20 meter fra hvor chaufføren kan parkere til hvor han skal levere den.

Såfremt ovenstående overholdes, bedes du skrive til os, hvis du ønsker levering lige til din dør, inden købet. Her bedes du endvidere skrive, at de 2 nævnte betingelser er overholdt.

Leveringstid på løbebåndet "Ascendic 7011 Løbebånd" er 1-4 hverdage og leveres via Postnord til opgangen for lejligheder og hoveddøren for parcelhuse. 

Leveringstid på cyklen "Ascendic 7012 gåbånd" er 1-4 hverdage.  Gåbåndet leveres lige til døren.

Leveringstid på løbebåndet "Ascendic 7017 Løbebånd" er 1-4 hverdage og leveres via Postnord til opgangen for lejligheder og hoveddøren for parcelhuse. .

Leveringstid på cyklen "Ascendic 8001 Foldbar Motionscykel" er 1-4 hverdage.  Motionscyklen leveres lige til døren.

Leveringstid på cyklen "Ascendic 8005 Spinningcykel" er 1-4 hverdage.  Spinningcyklen leveres lige til døren.

 Leveringstid på romaskinen "Ascendic Romaskine 6001 Egetræ" er 1-4 hverdage og leveres via Postnord. Den leveres lige til døren. 

Leveringstid på romaskinen "Ascendic Romaskine 6002 Asketræ" er 1-4 hverdage og leveres via Postnord. Den leveres lige til døren.