Om Ascendic ApS

Hvordan opstod ideen?

Det hele startede såment med en løbetur. Det var mandag. Den danske sommer var så småt ovre, og regnen stod ned i stænger. Det var en af de dage, hvor man under ingen omstændigheder ønskede at forlade hjemmet. Alexander Hagedorn Trolle og William Joakim Pallesen havde dog et princip om, at man ikke springer mandagstræninger over. Dette princip stod de ved - selv denne dag. De to upcoming iværksættere cyklede således afsted mod træningscenteret, hvor de naturligvis mødte frem drivvåde. Da de træder op på løbebåndet, løb ideen simultant igennem dem. Hvorfor skulle man ned til træningscenteret for at være aktiv? Det ville da være langt smartere, hvis man kunne være aktiv, selv de dage hvor vejret er alleværst, uden at man behøver at blive drivvåd. Det var i det øjeblik, at ideen om Ascendic blev skab - "Ascendic - Stay Active". Alexander Hagedorn Trolle og William Joakim Pallesen havde således en vision om, at alle kan holde sig i form eller komme i form - selv når man ikke orker at tage ned i træningscenteret for at træne. Ascendic bringer således træningen til hjemmet!

 

Hvem er vi?

Alexander Hagedorn Trolle er som definitionen på en iværksætter. Han udstråler nytænkning og opfindsomhed, hvorend han går. Disse personlige egenskaber har ikke blot skabt interesse i Danmark, men har også bredt sig ud over landets grænser. Alexander er således blevet ansat af kinesisk selskab til at udvide deres marked til USA. Denne svære opgave har Alexander taget med åbne arme og har således sat sig for at lære kinesisk, så han kan bringe sin viden videre til firmaet. Alexander Hagedorn Trolle udviser endvidere stor interesse for sport: Her lærer han ligeledes fra sig, hvor han til dagligt træner et parkour-hold.

William Joakim Pallesen er tidligere ungdomslandsholdsspiler indenfor volleyball og ved således om nogen, hvad sporten kan bringe. Ifølge William er sport ikke blot en måde at holde kroppen sund på, men det er også en livsstil, der bringer glæde og social udfoldelse. William har såvel som Alexander en ambition om, at denne interesse for sport og motion vil brede sig endnu mere. Til daglig læser William til aktuar på Københavns Universitet.