Om Ascendic ApS

Hvordan opstod ideen?

Det hele startede såment med en løbetur i 2018. Det var mandag. Den danske sommer var så småt ovre, og regnen stod ned i stænger. Det var en af de dage, hvor man under ingen omstændigheder ønskede at forlade hjemmet. Alexander Hagedorn Trolle og William Joakim Pallesen havde dog et princip om, at man ikke springer mandagstræninger over. Dette princip stod de ved - selv denne dag. De to upcoming iværksættere cyklede således afsted mod træningscenteret, hvor de naturligvis mødte frem drivvåde. Da de træder op på løbebåndet, løb ideen simultant igennem dem. Hvorfor skulle man ned til træningscenteret for at være aktiv? Det ville da være langt smartere, hvis man kunne være aktiv, selv de dage hvor vejret er alleværst, uden at man behøver at blive drivvåd. Det var i det øjeblik, at ideen om Ascendic blev skab - "Ascendic - Stay Active". Alexander Hagedorn Trolle og William Joakim Pallesen havde således en vision om, at alle kan holde sig i form eller komme i form - selv når man ikke orker at tage ned i træningscenteret for at træne. Ascendic bringer således træningen til hjemmet!

Hvem er vi?

Alexander Hagedorn Trolle er som definitionen på en iværksætter. Han udstråler nytænkning og opfindsomhed, hvorend han går. Disse personlige egenskaber har ikke blot skabt interesse i Danmark, men har også bredt sig ud over landets grænser. Alexander er således blevet ansat af kinesisk selskab til at udvide deres marked til USA. Denne svære opgave har Alexander taget med åbne arme og har således sat sig for at lære kinesisk, så han kan bringe sin viden videre til firmaet. Alexander Hagedorn Trolle udviser endvidere stor interesse for sport: Her lærer han ligeledes fra sig, hvor han til dagligt træner et parkour-hold.

William Joakim Pallesen er tidligere ungdomslandsholdsspiler indenfor volleyball og ved således om nogen, hvad sporten kan bringe. Ifølge William er sport ikke blot en måde at holde kroppen sund på, men det er også en livsstil, der bringer glæde og social udfoldelse. William har såvel som Alexander en ambition om, at denne interesse for sport og motion vil brede sig endnu mere. William er udannet Cand.Act fra Københavns Universitet og arbejder til dagligt på fuldtid som konsulent i Deloitte. 

Vores ambitioner

Vi synes, at motion skal være for alle. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste for at gøre priserne så billige for kunderne som muligt, så alle kan være med. Det er næsten intet rarere, end når vi har fået feedback fra vores kunder om, at vores produkt har været med til at få en forældre eller kunden selv i bevægelse. Motion er ikke bare godt for din krop, men giver også glæde og overskud i hverdagen, som kan mærkes hos de nærmeste.

Vi ønsker ikke kun at skabe glæde for denne generation, men også for den næste. Derfor støtter vi op om klimaet, hvilket du kan læse mere om på siden om vores klimaambitioner.

Vi støttede i maj 2022 Dansk Flygtningehjælp med situationen i Ukraine. I den forbindelse havde vi lagt dette op på vores instagram og brugt #Ukraine, at vi havde doneret nogle penge. 

Få timer senere hackede en russer vores Meta Business account, så vi ingen reklamer havde på hverken Facebook og Instagram. 

Dette stunt holder os ikke tilbage med at støtte lignende projekter i fremtiden - tværtimod viser det vigtigheden af at stå sammen og hjælpe hinanden. Du kan læse mere om denne historie på Finans ved at trykke her.

Det skal nævnes, at vi som virksomhed endnu ikke har givet os selv løn. Vi har brugt alt overskud på at reinvestere det i virksomheder eller donere pengene.

I takt med vi bliver større, har vi ambitioner om også at støtte op om andre projekter. Vi håber, at du vil blive en del af vores rejse!