Klimaambitioner

Vi hos Ascendic ApS har en ambition om at være klimaneutrale. Vi har faktisk en ambition om at være mere end det. Vi vil gerne bakke op om klimaet. Det betyder, at en handel hos os er et lille skridt på vejen mod en mere klimavenlig hverdag. Helt konkret så vil Ascendic ApS plante et træ hver gang, at der bliver solgt et løbebånd. Det betyder, at hvis du køber dit løbebånd hos os, så vil vi købe et træ via Team Trees. Dette træ kan hernæst i mange år via fotosyntesen være med til at nedbringe CO2-udslippet i verdenen. Et lille skridt i den rigtige retning. 

Det betyder, at set ud fra et klimamæssigt perspektiv, så kan du med et køb af dit løbebånd hos Ascendic ApS med god samvittighed vælge at løbe hjemme i stuen på båndet frem for ude i kulden.

Takket være jeres hjælp, lykkedes det os at plante 1058 træer i 2021! Tusind tak. Vi er glade for, at vi i fællesskab kan være med til at gøre en forskel!

TeamTrees

I 2022 lykkedes det os at plante 866 træer.

Team Trees donation

I starten af 2024 vil vi angive på denne side, hvor mange træer, som det lykkedes os at plante i 2023.

Vi hos Ascendic Aps ønsker ikke KUN at forbedre klimaet på jordens overflade, men også havet. Der bliver hvert år fyldt alt for meget plastik og skrald i havet rundt omkring i verden. Dette er rigtig syndt for fiskene, som dagligt bliver kvalt og dør grundet, at de får plastik fra havet ned i maven. Disse fisk bliver senere spist af andre frisk, som i sidste ende bliver spist af mennesket. Det betyder, at plastikken også havner i vores maver. Det estimeres, at cirka 50-80 procent at jordens ilt produceres i havet. Det er således rigtig vigtigt, at vi som mennesker passer ordentlig på denne del af klimaet både for os selv, fiskene, andre organismer i havet og for vores næste generation.

Med din hjælp ønsker vi at mindske mængden af plastik og affald i havene.  Det gør vi konkret ved at donere til Team Seas, således at der for hvert vand-romaskinesalg bliver fjernet ca. 500 gram affald i havet. Mange bække små gør en stor å. 

Det betyder, at selvom vores romaskiner ikke bruges i havet, så får de alligevel sat sit præg på verdenshavet.

Dette er gældende for alle salg efter 1. november 2021.

Herudover, vil vi for nogle modeller også plante et træ.

Takket være jeres hjælp, lykkedes det os at fjerne 83 pounds (37.6 kg) skrald fra verdenshavene i 2021! Tusind tak. Vi er glade for, at vi i fællesskab kan være med til at gøre en forskel!

 

Vi håber, at vi får vandromaskiner på lager igen, så vi kan starte projektet op igen.

Vi har ambitioner om løbende at lave mange lignende projekter. Vi vil derfor gerne sige mange tak til jer for, at vi sammen kan gøre en forskel.

Hos Ascendic bruger vi endvidere genanvendelsespap. Vi forsøger hele tiden at optimere i forhold til at hjælpe klimaet.

 

Vi støtter ikke KUN klimaet

Vi støttede i maj 2022 Dansk Flygtningehjælp med situationen i Ukraine. I den forbindelse havde vi lagt dette op på vores instagram og brugt #Ukraine, at vi havde doneret nogle penge. 

Få timer senere hackede en russer vores Meta Business account, så vi ingen reklamer havde på hverken Facebook og Instagram. 

Dette stunt holder os ikke tilbage med at støtte lignende projekter i fremtiden - tværtimod viser det vigtigheden af at stå sammen og hjælpe hinanden. Du kan læse mere om denne historie på Finans ved at trykke her.

Det skal nævnes, at vi som virksomhed endnu ikke har givet os selv løn. Vi har brugt alt overskud på at reinvestere det i virksomheder eller donere pengene.

I takt med vi bliver større, har vi ambitioner om også at støtte op om andre projekter. Vi håber, at du vil blive en del af vores rejse!